jede na dva válce

Vše o motoru na CNG, LPG a jejich převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady, topení a chazení…

jede na dva válce

Příspěvekod sarka041 » pon 11. dub 2016 22:21:24

Ahojky potřebuju poradit máme cng + benzin. Při jízdě mi auto na křižovatce chcíplo a od té doby nejde pořádně nastarovat a jede jakoby na dva válce. Při startu protáčí lechce lechce jakoby tam byly vymontovány svíčky. Nevíte někdo co s tím?
sarka041
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 08. pro 2014 23:31:08

Re: jede na dva válce

Příspěvekod petrklíč » sob 16. dub 2016 10:14:21

Ahoj nevím ,jen z toho do čeho ještě vydím: asi nejdřív bych zkusit jestli opravdu ty svíčky nejsou povolené ... pak se podíval na olej a vodu jestli nedochází poškozeným těsněním k nějaký nežádoucí výměně-voda do válců(ubývající voda,olejovej film v nádržce chladící kapaliny(ale hned se neděsit z nějaký tý skvrnky) a šlem na víčku od oleje- ev nějaký divný úkazy na kontrolní tyčce oleje) a potom třeba zkusit vyměnit svíčky(mívají uváděnou životnost tuším kolem 20-30 tisíc) a určitě by to mohli být kabely ke svíčkám to prý dělá neskutečné brykule....jak jsem tady někde četl a to stejné teď měl kamadád s eskortem -který myslel že má auto v posledním tažení...

multě zdar...
PS: jdu hrát na Jana Tleskače -nandat novou vodní pumpu ..celkem jsem se u toho zapotil a ježek v kleci se mi jeví jako slabší odvar:)
petrklíč
 
Příspěvky: 14
Registrován: úte 13. led 2015 17:19:58


Zpět na Motor - CNG a jiné alternativy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron